ablak ajtó forgalmazása és beszerelése!

Elérhetőségeink Cégismertető Tájékoztatás Műanyag ablak, ajtó Szolgáltatásaink Gyakori kérdések Galéria
2003-ban világelsővé vált: Deceuninck termékek

A Deceuninck társaság új építések és felújítások kültéri és beltéri kialakítására komplex megoldást kínál. A cég specialitása műanyag ablakok, ajtók, télikertek, burkolatok, teraszok és további műanyag építőipari termékek gyártása. Műanyag nyílászáróink és további termékeink minőségi megmunkálásukról, kiváló használati tulajdonságaikról és széles színválasztékukról ismertek.

A deceuninck cég története 1937-ben kezdődött, amikor a jelenlegi tulajdonosok felmenője Belgiumban legyártotta az első műanyag tárgyakat. Jelenleg a Deceuninck társaság 35 leányvállalata (gyártó és kereskedelmi egység) 2924 alkalmazottat foglalkoztat Európában, Észak-Amerikában és Ázsiában. A Thyssen Polymer német társaság akvizíciójával 2003-ban a Deceuninck piaci szegmensében világelsővé vált. Ezért gyártjuk mi is a

deceuninck

profilcsaládot!


A műanyag nyílászáró, télikert és tolóajtó profilok a Deceuninck társaság kínálatának jelentős részét alkotják. Felhasználási lehetőségük az új építésektől kezdve egészen a régi épületek felújításáig mindent felölel.
A felhasznált minőségi alapanyagoknak köszönhetően a nyílászárók, télikertek és tolórendszerek kiválóan ellenállnak a mechanikus sérülésekkel szemben és remekül bírják a kedvezőtlen időjárási hatásokat is. A speciális technológiának köszönhetően hő- és hangszigetelő tulajdonságuk kiváló.
Az összes Deceuninck terméket többféle szín- és dizájnváltozatban kínáljuk, megfelelve a legigényesebb vásárlók elvárásainak is.

Tekintse meg a Deceuninck termékeket, és szerezzen tájékoztatást arról, mi mindent tudnak Önnek nyújtani műanyag nyílászáróink, télikertjeink, és tolórendszereink.

Deceuninck Arcade rendszer

Az ötkamrás, 71 mm-es beépítési mélységű Arcade rendszer a sokéves gyártási tapasztalatoknak köszönhetően a legjobb minőséget garantálja.
Egy gazdaságos ablakprofil változat, mely vízvető szárnyas.
Az Arcade műanyag ablakprofilok sokéves gyakorlati és tapasztalati háttérrel készülnek, biztosítva így a termékek legkiválóbb minőségét. A profilok stabilizált keményített PVC-ből készülnek, így az ablakok és ajtók élettartama változatlan minőség mellett nagyon hosszú.
A sima felület nem igényel semmilyen különleges ápolást, és az időjárás viszontagságainak is kiválóan ellenáll.
Az ötkamrás, ütközőtömítéses, 71 mm-es beépítésimélységű.
Az egyedi, 45° lejtés biztosítja a profilok öntisztítását és ideális vízelvezetését.

Az Arcade műanyag ablakok fóliával is bevonhatók, amely az ablakoknak új és egyedi küllemet kölcsönöz. Többféle színváltozat közül választhat, a fenyőzöldtől a mahagónin át egészen az acélkékig.

Az Arcade profilok megfelelnek az összes minőségi és vizsgálati követelménynek.

ARCADE nyílászáró profilok tulajdonságai:

  • hőátbocsátási tényező - Uf = 1,15W/m2.K
  • az üveg hőátbocsájtási tényezője 1.0 W/ m2 K ( 3 rétegezésűnél 0,6 W/m2 K)
  • 5 légkamra
  • hangszigetelés - Rw 44 - 50 dB (üvegvastagságtól függően)
  • vasalatfogadó Euro-horony, tengelytávolság 13 mm
  • fokozott betörésvédelem
  • masszív, formázott merevítők, stabil ablak szerkezet
  • két körbefutó tömítés
  • vízelvezető és dekompressziós nyílások
  • fokozott hőszigetelés, mely fűtési energia megtakarítást eredményez.

Műanyag ablakok és ajtók

A Deceuninck kínálatának műanyag nyílászáró profiljai garantálják a minőséget, funkcionalitást és modern dizájnt. Rendkívül strapabíró PVC felhasználásának köszönhetően a műanyag nyílászárók tulajdonságait minden háztartás nagyra fogja értékelni. Előnyös oldaluk a hosszú élettartam mellett az állandó minőség és küllem megőrzése. Sima felületük nem igényel semmilyen különleges ápolást, és a mechanikus sérülésekkel szemben ellenáll. A tömítés formája és anyaga, a tok és szárny maximális érintkezési felülete biztosítja, hogy a nyílászárók hő- és hangszigetelése kiváló.

Tolórendszerek

toló ajtó

A Deceuninck társaság tolórendszer kínálata egyaránt tartalmaz toló- és emelő-toló ajtó profilokat. Mindkét terméktípus teljesíti a legszigorúbb térmegvilágítási követelményeket. Az egyszerű tolórendszerek minőségi és tartós anyagból készülnek, és minden igényt kielégítenek.

A Deceuninck műanyag ajtóprofilok segítenek életszínvonala növelésében és lakása, illetve háza komfortos berendezésében. Úgy biztosítják a folyamatos átmenetet a ház egyes részei között, hogy a kilátást nem korlátozzák. A toló- és emelő-toló ajtók a beltérbe átengedik a fényt, és hagyják beragyogni az egész házat.

Tekintse meg a Deceuninck társaság kínálatát, és fedezze fel a tolórendszerek nyújtotta lehetőségeket!

Emelő-toló ajtók

télikert ajtó

A Deceuninck emelő-toló ajtói olyan elemmel bővítik a kínálatot, amely megfelel az Ön legigényesebb térmegvilágítási követelményeinek is. Ezek az ajtók a gumi- és kefetömítés eredeti kialakításának köszönhetően nagyon könnyen nyithatók. Elsősorban nagyobb terekhez használhatók.


Tolóajtók

A Monorail és Tecnocor 2 tolóajtók elegáns építészeti megoldásokat tesznek lehetővé, miközben biztosítják a beltér maximális megvilágítottságát. A tolóajtók elsősorban lakótéri válaszfalként szolgálnak, például leválasztják a télikertet. Olyan műszaki megoldásokat kínálnak, amelyek mind felújításoknál, mind új építkezéseknél megnövelik a lakhatási kényelmet.

Télikertek

télikert ajtó

A télikert segítségével a természetet közelebb hozhatja otthonához, tekintet nélkül az évszakra vagy időjárási viszonyokra. A télikert a házat egy kellemes és eredeti térrel gazdagítja. A Deceuninck társaság télikert rendszerei úgy vannak kialakítva, hogy a maximális stílusválasztékot a meglévő Deceuninck nyílászáró rendszer felhasználásával biztosítják.


A Deceuninck ablak- és ajtóprofilok télikertjét kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal ruházzák fel, az építés során pedig gazdag formaválasztékot biztosítanak. Többfelé típus közül választhat: az egyszerű lejtős tetőtől egészen a pavilon stílusú sokszögletes szerkezetekig.

visitor stats

 www.ablakajtocenter.sokoldal.hu
Tetszett ez az oldal? Mutasd meg az ismerőseidnek is!